Képek
Foglald el magad!

 <== Katt ide minden nap!

Főszerkesztő: Liló

Társszerkesztő: Nincs és nem is lesz :)

Ajánlott böngésző: Google Chrome

Nyitás: 2009. 07. 17.

Zárás: Reméljük még egy darabig nem :)

Szünet: Bármikor előfordulhat.

Keress minket a Facebookon is! (Lilósims Mlap)

Jeliztünk:

Bannerünk:

2012. Május, Április:

 

Wááááááá!!!!! Először is heló. Aztán: wáááááá!!! Ugyanis Pepe megmutatott nekem egy videót a kövi TS3-as kiegészítőről, a Supernaturalról. Ezennel pedig feljegyzem magamnak, hogy ezt meg kell szerezni. Na de mit dumálok én erről, mikor mutathatok videót is??

Liló


Hola! Már rég hoztam frisset, de ne higgyétek, hogy lusta voltam! Most kivételesen nem. XDMivel dráma szakkörre járok, ezért egész héten MINDEN EGYES NAP próbán voltam vagy kb. 2 órán keresztül úgy, hogy megnéztem a másik két csoport próbáját is. Holnap pedig fellépés lesz, de nem kell suliba mennem, ezért vagyok most itt. Nem tudom, hogy mondtam-e, de hoztam néhány vicces képet. Továbbá a várva várt BvE? 6.részét. Rejtelmes éjszaka címen keressétek. Sok helyen olvastam, hogy szünet van, mert nincs kedv se idő frisselni, meg hát ugye a nyári szünetig már csak egy hét van.. De itt nem lesz se szünet, se zárás, mert elhatároztam (és mert egy kicsit kocka vagyok barátaim szerint XD). Jaj, de mennyit írtam már! Szóval köszi, hogy elolvastad!

Liló


Heló! Egy kicsit elmaradtam a frisseléssel, pedig sokat ügyködtem az oldalon. Változtattam a szabály menün egy kicsit, a GY.I.K.-be felkerült egy új kérdés. Lehet, hogy olvassátok a Dreams című sztorit. Na abban van ilyen sellőfarok, és arról hoztam egy kis infót. Most próbálom feltenni a letöltési linket a nem eredeti játékokhoz is. Solaros kérésére pedig hoztam TS3-as fantasy letöltéseket. És még 3 ember jelentkezését várom a Survive the jungle!-ra minimum. Már kész a BvE? 6.része, azt is felrakom majd valamikor. Plusz készülök az új dizivel. És csináljuk már Pepével a Lilósims magazinjának első kiadását. Most persze nem tud segíteni, mert kiránduláson van, én pedig olyan peches vagyok, hogy beteg lettem kirándulás előtt. De mindegy, ez van. Legalább tudok frisselni. Ja, és csináltam egy archívumot is, hogy visszakereshessétek, hogy mikor milyen friss volt. Aloha!

Liló


Aloha! Jó hírem van: hoztam a Húzd fel a gatyád! hetedik, nyolcadik és kilencedik részét. Most nagyon pörgök, mert elengedtek utolsó óráról. Mindegy, nem ez a lényeg. Próbálok letöltéseket is hozni. Addig is aloha! Hoztam is TS2-es letöltéseket. 2db felnőtt női ruhát, 1db sminket, 14db hajat és 10db sellőt is. A sellőket a Különleges letöltéseknél találjátok! Jó töltögetést! Aloha!

Liló


Hello! Először is azért nem írtam címet, mert túl hosszú lett volna. Másodszor hoztam egy csomó mindent. Letöltés: 20 TS3-as haj. Képek: 4 kép a Secret Forest főszereplőiről (Pepe által). Valamint hoztam sztorikat. Hoztam a Húzd fel a gatyád! 6.részét, a Secret Forest 1.részét és egy új sztorit Pepe jóvoltából, Dreams címen keressétek (igazi fantasy!). A BvE?-ből nem biztos hogy tudok hozni egy hamar frisst, mert megcsináltam a helyszínt, és amikor beköltöztettem a családot, akkor nem lehetett belépni az élő módba. Ráadásul ma még mi történt velem! Animációt akartam csinálni. Vagy egy óráig kerestem a neten jó progit hozzá, amikor eszembe jutott, hogy nekem van hozzá képszerkesztőm. XD Valamint még egy ukrajnai is látogatta az oldalt. Lehet hogy ez nem olyan nagy cucc, de szerintem azért az már elég jó, ha küldöldiek is rátalálnak az oldalra. A dizivel ugyanígy vagyok. Nem biztos hogy egyhamar kész lesz.

Liló


Hírek + Letöltések

Sziasztok! Tegnap hoztam TS2-es letöltéseket, de lusta voltam kiírni, úgyhogy most írom ki. XD Ne aggódjatok, TS3-as letöltéseket is fogok hozni. Valamint néhány kiegészítőt felraktam a letöltésekhez. Most fent van az egész TS2 széria. Meg fent vannak a krónikák is. Ha valakinek baj van a letöltéssel, az írjon nekem és kijavítom! Na szóval tegnap hoztam 48 db felnőtt női hétköznapi ruhát (a képeket kijavítom! már megtettem!), 8 tini lány hétköznapi ruhát, 2 gyerek lány hétköznapit, egy házat és 3db bútorszettet (a bútoroknál keressétek!) És nemsokára hozom az új dizit.

Liló


Sztori + Képek

Sziasztok! Ma hoztam egy villámsztorit, Ez az én szerencsém! címen keressétek. Plusz hoztam egy baki képet, három vignettát és egy órarendet. Jó böngészést!

Liló


Sztori

Hi! Ma hoztam a BvE? 5.részét. Barát vs. ellenség címen keressétek. + Csináltam a sztoris oldalon egy új menüt. A neve: Így ejtsd ki a neveket! A sztoriknál találjátok közvetlenül a Sztorik felirat alatt jobbra. Annak készítettem, akinek problémái vannak a nevek kiejtésével. És lehet hogy még nem tűnt fel, de csináltam itt az oldalon is egy új menüt, ami Extrák néven fut. Oda betettem néhány másik menüt, pl.: a videókat, a jó letöltős oldalakat (vagyis linkajánlót), stb. Szóval ne ijedjetek meg, ha nem találjátok a főmenüben a videókat meg ezeket.

Liló


Hírek

Sziasztok! Összegyűlt a látogatottsági rekord! 1000-en néztétek 2012. január óta az oldalt. Köszönöm minden látogatónak! + Végre Pepe elküldte a Love Story következő részét, szóval nemsokára fölrakom.

És már fel is raktam a Love Story 2.részét. Titkok és döntések címen keressétek!

Liló


Hírek

Sziasztok! Úúú, már nem bírom nézni ezt a dizit. Borzalmas. XD Szóval lehet. hogy minél előbb új dizi lesz. Másrészt megint megkérem Pepét, hogy küldje már a LS 2.részét!!!!!!!!! Majd még jövök.

És már itt is vagyok egy új tippel, aminek a neve: Egyedi tartalom készítése. Valamint a pólót, amit a tippben láthattok, feltettem a saját letöltésekhez.

Liló 


HV eredmények + hírek

Na helló! Bocsi, hogy nem zártam még le a HV-t, de nem tudtam idejönni, mert tanultam, holnap pedig moziba megyek az osztályommal (csak angolosok :D) úgyhogy holnap sem tudok frisset hozni. Minden esetre lezártam a szavazást és meg lehet nézni. Az okleveleket már elküldtem és mivel ugyanolyan sorrendben lettek a helyezések, ezért az az oklevél amit elküldtem, az mind a kettő részért jár. Huh, remélem ki lehet venni a lényeget. És igyekszem sztori frisset is hozni. a BvE?-ből már 2 rész készen van előre, már csak fel kel tenni. És megkérem Pepét, hogy küldje a Love Story következő részét, mert ha SZOMBATig nem küldi, akkor kénytelen leszek törölni a sztoriját. Fú, még akartam valami írni, de most nem jut eszembe. Még később jövök a BvE? kövi részével.

Helló újból! Hoztam a BvE? 4.részét. Vásárlási láz címen keressétek!

Liló


HV

Sziasztok! Eddig úgy tudtátok, hogy ma lesz lezárva a HV, de úgy dönöttem, hogy adjuk meg mindenkinek a lehetőséget a szavazásra. Ezért csak HOLNAP zárom le a szavazást. És mindjárt felrakom a BvE? következő részét. És Pepét megkérném, hogy legkésőbb holnapig küldje a LS 2.részét!

Liló


Új dizi

Sziasztok! Feltettem az új dizit és hát.... eléggé béna lett. A fejlécen a Barát vagy ellenség-ből láthatjátok a 3 csajszit aki a 4.részben megismeri egymást. De a legközelebbi sokkal szebb lesz. Egyébként elküldtem az egyik oklevelet mind a három versenyzőnek. Szavazni április 17-ig lehet. És ne felejtsetek el Tinára szavazni a Lulusimsen / Ellára szavazni a Minipicisimsen. :)

Liló


HV

Sziasztok! Szerintem már úgyse fog jelentkezni senki a honlapversenyre, ezért elkezdem a pontozást, utána pedig ti is dönthettek. Úgy fog zajlani, hogy a helyezéseket én választom, de lesz egy másféle helyezési sorrend is. Ez lesz a közönségi sorred. Tehát mindenki 2 oklevelet kap! Egyet a közönség szavaz meg, egyet pedig én. Remélem meg tudtam érthetően fogalmazni. :)

Liló


Húsvét!

Sziasztok! Nos mindenkinek nagyon boldog húsvéti ünnepeket kívánok! És nagyon jó volt a cp a Lulusimsen. :)) Köszi Lara, hogy meghívtál.

Liló


Sztorik

Sziasztok! Ma hoztam a Barát vagy ellenség? 3.részét, valamint a Húzd fel a gatyád!-ból a 2., a 3., a 4. és az 5. részt is. Jó olvasást kívánok mindenkinek! És ne felejtsetek el Lola Swiftre szavazni a Bogyiisimsen, hogy bejusson a kék csapatba!

Liló


Április - Húsvét :DD

Sziasztok! Remélem az előző szöveget mindenki végig olvasta! Most csak egy kis helyzetjelentést adok, de biztosíthatok mindenkit, hogy majd más is lesz. Nemsokára várható az új dizi, remélhetőleg sikerül tavasziasra csinálni. És ne felejtsetek el Lola Swiftre szavazni a Bogyiisimsen, hogy bejusson a kék csapatba!!!

Liló


Olvasd el!!!

Sziasztok... Nos, mivel nincs időm szerkeszteni az oldalt és már kedvem sincs hozzá, ezért úgy döntöttem, hogy itt az ideje zárni. Úgy bizony, jól olvastátok. Legyetek szívesek, olvassatok lentebb! Garantálom, hogy meg fogtok lepődni!

 

Április bolondja!!!!! Bocsi, de nem hagyhattam ki! XDD Óóó, már mióta vágytam egy kis bolondozásra. De most komolyan, eszem ágában sincs zárni. Főleg nem azért, mert elment a kedvem a simstől. Ez olyannyira valószínű, mint az, hogy valaha találkozhatnék E.T.-vel.

És legyetek szívesek itt Lola Swiftre szavazni, hogy bejuthasson a kék csapatba: Bogyiisims

És hoztam pár TS2-es letöltést. 8db felnőtt női ruhát, egy db felnőtt férfi ruhát, 5db kiegészítőt, 23db női hajat, 3db bútort és 3db különleges letöltést. Jó töltögetést!

Liló 


Letöltés

Sziasztok! Ma hoztam a Pose Playert a TS3-hoz, egy TS2-es bútort, ami hasznos lehet a sztorikban a költözős jeleneteknél, és 7 db TS3-as pózdobozt . Jó töltögetést!

Liló


Survive the jungle!

Helló! Először is senki ne felejtse el átállítani óráit. Hoztam 4db TS2-es tini lány ruhát. És azon kívül új verseny indult a Lilósimsen. A neve: Survive the jungle! Magyarul túlélni a dzsungelt. Mivel már minden cím foglalt volt, így kénytelen voltam ezt adni neki. Igazából egy erdő közepén fognak lakni a simek egy villa szerű házban. Nem mondom, hogy villa, mert nem az, de nem is sima emeletes ház. Úgy valahol a kettő között. A verseny leírását megtaláljátok a Lilósims-Sztorik oldalon, de IDE kattintva is megtekinthetitek. Jó jelentkezést!

Liló


Letöltés

Sziasztok! Hoztam 20db TS2-es hétköznapi felnőtt női ruhát és 5db TS3-as hétköznapi ruhát. Jó töltögetést!

Liló


Letöltések

Sziasztok!! Rossz hírem a van letöltésekkel kapcsolatban. Sajnos elvesztek a linkek, ezért most letörlök minden letöltést, de helyettük lesznek újak. És Pepétől várom a Love Story következő részét.

Liló


Sztorik + Versenyek

Sziasztok! Ma hoztam a Barát vagy ellenség? 2.részét. És a honlapversenyhez még legalább 3 versenyző kellene. Szóval jó olvasást!

Liló


Sztorik

Sziasztok! Hoztam a Barát vagy ellenség 1.részét és egy új sztori, a Love Story 1.részét. Jó olvasást!

Liló


Dizi

Sziasztok! Feltettem az új dizit és szerintem ez most tényleg úgy sikerült, ahogy terveztem! Nem sokára hozom a Barát vagy ellenség? új részét és egy új sztorit, a Love Story névvel. Ez utóbbi sims 3-as. Jó olvasást!

Liló

Friend zone

Ne kérd, hogy bekerülhess, mert csak a legjobb barátok jutnak be!!!

Elite

Top

LulusimsSimsloveSims CityReckina-Sims

Le Mien SimsAlexandrasimsGörim-Mini

Görim MiniSallywebAndigrapicsFefasims

CherrysimsKatie Design

Bárki jelentkezhet! Szabad hely: végtelen

Jelentkezés: chat-ben, vendégkönyv-ben vagy a kérdezz-felelek-ben

Feltételek:Kedves szerkesztő, szép oldal, 100 összlátogató min.