Képek
Foglald el magad!

 <== Katt ide minden nap!

Főszerkesztő: Liló

Társszerkesztő: Nincs és nem is lesz :)

Ajánlott böngésző: Google Chrome

Nyitás: 2009. 07. 17.

Zárás: Reméljük még egy darabig nem :)

Szünet: Bármikor előfordulhat.

Keress minket a Facebookon is! (Lilósims Mlap)

Jeliztünk:

Bannerünk:

Gyakran Ismételt Kérdések

Honnan tudok letölteni jó cuccokat?

A sims 2-höz peggyzone-ról, raonsims-ről, lianasims-ről, modthesims-ről, janita's world-ről, stb. A sims 3-hoz peggyzone-ról, lianasims-ről, modthesims-ről, raonsims-ről, lorandiasims-ről, annamariasims-ről stb. De még több letöltős oldalt találsz a Jó oldalak menüben.

Hova telepítsem a letöltéseket?

Sims 2-höz: Winrar szükséges! Először is keresd meg a letöltést, amit telepíteni szeretnél. Másodszor menj az EA games/sims 2/downloads mappába. Ha nincs downloads mappád, ne ess kétségbe! Csinálj egyet, de pontosan írd be hogy downloads, ha nem jól írod be, akkor nem teszi bele az egyedi tartalmakat. Azután csomagoljuk ki a letöltéseket a downloads mappába. Ha mindezzel megvagy akkor lépj be a játékba. A beállításoknál engedélyezd az egyedi tartalmakat. Ha legközelebb belépsz a játékba, akkor kiad egy ablakot, hogy engedélyezed-e az egyedi tartalmakat. Ott engedélyezd. Ha mindent jól csináltál, akkor a letöltéseid bent lesznek a játékban. Jó töltögetést!

Sims 3-hoz: Kétféle fájl van a sims 3-ban. A package és a sims3pack. A sims3pack formátumúakra csak duplán rá kell kattintanod, és az indítópanlelen telepítened kell. A package formátumúakat viszont kicsit nehezebb telepíteni. Ezeket a Program Files/Electronic Arts/The Sims 3/Mods mappába kell telepíteni. Ha nincs ilyen mappa, akkor csinálj egyet. A package fájlokat az Install Helper Monkey programmal lehet telepíteni. A programot megtalálod a letöltéseknél. Nyisd meg a programot, majd csomagold ki a letöltéseket a Mods mappába. Jó töltögetést!

Hol vannak a sztorik és a versenyek?

A sztorik túl sok helyet foglaltak, ezért csináltam nekik egy külön oldalt. A Lilósims-Sztorik linkjét a főoldalon legfelül találod a fejléc alatt. De ha nem találod akkor itt a link: Lilósims-Sztorik.

Friend zone

Ne kérd, hogy bekerülhess, mert csak a legjobb barátok jutnak be!!!

Elite

Top

LulusimsSimsloveSims CityReckina-Sims

Le Mien SimsAlexandrasimsGörim-Mini

Görim MiniSallywebAndigrapicsFefasims

CherrysimsKatie Design

Bárki jelentkezhet! Szabad hely: végtelen

Jelentkezés: chat-ben, vendégkönyv-ben vagy a kérdezz-felelek-ben

Feltételek:Kedves szerkesztő, szép oldal, 100 összlátogató min.